Gastronomy Management

First year
Code Course title Semester ECTS
OGGASOA1 Gastronomy I Српски језик English Winter 7
OGIOHOA1 Construction and equipment of hotel objects Српски језик Winter 4
OGIAHOS2 Nutrition Српски језик English Summer 4
OGEUHOS1 Economics of the hotel industry Српски језик English Winter 3
OGPOKOO1 Business communication Српски језик Winter 3
OGPENOA1 Business English 1 Српски језик English Winter 3
Elective block (choose one)
OGNEMIS1 Elementary German I Српски језик English Winter 2
OGRUSIS1 Elementary Russian I Српски језик English Winter 2
OGFRAIS1 Elementary French I Српски језик English Winter 2
OGGASOA2 Gastronomy II Српски језик English Summer 7
OGISHOS2 Nutrition Српски језик English Summer 4
OGHMAOS2 Hotel marketing Српски језик English Summer 3
OGSOCOO2 Sociology Српски језик Summer 3
OGPENOA2 Business English II Српски језик English Summer 3
Elective block 2 (choose one)
OGNEMIS2 Elementary German II Српски језик English Summer 2
OGRUSIS2 Elementary Russian II Српски језик English Summer 2
OGFRAIS2 Elementary French II Српски језик English Summer 2
OGSTPR12 Internship 1 Српски језик Summer 12
Second year
Code Course title Semester ECTS
OGNGAOA3 National gastronomies Српски језик English Winter 6
OGIUHOO3 Information systems in the hotel industry Српски језик English Winter 5
OGORHOS3 Organisation of work in the hotel industry Српски језик Winter 3
OGRHPOO3 Accounting of hotel establishments Српски језик English Winter 3
OGPENOA3 Business English III Српски језик English Winter 3
Elective block 3 (choose one)
OGNEMIS3 Elementary German III Српски језик Winter 3
OGRUSIS3 Elementary Russian III Српски језик English Winter 3
OGFRAIS3 Elementary French III Српски језик English Winter 3
OGPOFOS4 Business finance Српски језик English Summer 4
OGOHOOA4 Fundamentals of hotel management Српски језик English Summer 4
OGOREOA4 Fundamentals of restaurant management Српски језик English Summer 4
Elective block 4 (choose one)
OGGAPIA4 Gastronomic products Српски језик English Summer 4
OGPP1IA4 Baking and confectionary 1 Српски језик English Summer 4
OGPMHOS4 Personnel management in the hotel industry Српски језик English Summer 3
OGPENOA4 Business English IV Српски језик English Winter 3
Third year
Code Course title Semester ECTS
Elective block 5 (choose one)
OGNEMIS4 Elementary German IV Српски језик English Winter 3
OGRUSIS4 Elementary Russian IV Српски језик English Summer 3
OGFRAIS4 Elementary French IV Српски језик English Winter 3
OGSTPR34 Internship 2 Српски језик Summer 12
Elective block 6 (choose two)
OGPMEIS5 Menu planning Српски језик English Winter 3
OGMDAIS5 Event management and animation in hotel industry Српски језик Winter 3
OGPP2IA5 Baking and confectionary II Српски језик English Summer 4
OGIURIS5 Innovations in hospitality Српски језик Winter 3
OGGAMOA5 Gastronomy management Српски језик Winter 5
OGPGEOA5 Applied aesthetics in gastronomy Српски језик English Winter 4
OGPRAOA5 Project work Српски језик Winter 3
Elective block 7 (choose one)
OGNEMIS5 Elementary German V Српски језик English Winter 2
OGRUSIS5 Elementary Russian V Српски језик English Winter 3
OGFRAIS5 Elementary French V Српски језик English Winter 3
Elective block 8 (choose three)
OGPPHIS6 Business psychology in the hotel business Српски језик English Summer 3
OGMNSIS6 Teaching methodology of applied courses Српски језик Summer 3
OGPRMIS6 Entrepreneur management in the hotel industry Српски језик English Summer 3
OGGUHIS6 Globalization in the hotel industry Српски језик Summer 3
OGSZBIS6 Hygiene and safety in the hotel industry Српски језик Summer 3
OGMASIS6 Mass nutrition Српски језик English Summer 3
OGKRGOA6 Creative gastronomy Српски језик English Summer 5
OGMKHOS6 Quality management in the hotel industry Српски језик Summer 4
OGSTPR56 Internship 3 Српски језик Summer 12
OGDIPLO6 Final Paper Српски језик Summer 10